328117831069262
gästgiveri

Företagscamping

För företag erbjuder vi möjlighet att boka campingplats på längre sikt.
Ett prisvärt alternativ för dig som kanske jobbar någonstans i närheten och bokar campingplats veckovis alternativt månadsvis.


OBS! För att boka campingplats ska du vara registrerad för F-skatt och kunna visa upp ett giltigt registreringsbevis. Vi gör en kreditkontroll på alla våra företagskunder och för de personer som skall vistas på anläggningen vill vi ha in en kopia från belastningsregistret i samband med att vi skriver avtal.  Vi kan tyvärr inte godkänna er ansökan om företaget har betalningsanmärkningar eller den gäst som önskar bo här förekommer i belastningsregistret. 

Endast avtalskunder faktureras med 15 dagars kredit. 
Priserna nedan är angivna exklusive moms.
 

Husvagn/husbil

En månad 6100 kr (200 kr/dygn)

Max 1 person
Inga extra avgifter tillkommer för el eller tillgång till dusch/wc och kök.
• Tillägg för person 2: 1525  kr

En vecka 1750 kr (250 kr/dygn) 
Max 1 person
Inga extra avgifter tillkommer för el eller tillgång till dusch/wc och kök.
• Tillägg för person 2: 525 kr
 

Du kan även boka logi för ditt företag utan att bli vår avtalskund. Du betalar då ordinarie pris, för max en vecka och bokar/betalar online i förskott på vår hemsida. 

För bokning och mer information vänligen ring 0303-18900 eller fyll i formuläret för ansökan om avtalskund. Handläggningstiden är ca 1 vecka.

Viktig information

• Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda säsongsplatser eller långtidsboende till privatpersoner. Antalet företagsplatser är begränsat.

• Företagscamping gäller för max 2 personer per husvagn. Obs! Barn får ej medfölja när du bokar företagslogi.
 

• Åldersgräns 18 år.
 

• Här angivna priser gäller i mån av plats under hela året med undantag för högsäsongen, dvs från 15 juni - 30 september.
 

• OBS! Vi förbehåller oss rätten att stänga ner campingen i händelse av att vädrets makter förhindrar ett öppethållande.

• Vänligen läs igenom och sätt dig in i ordningsreglerna innan du gör en förfrågan.