328117831069262
gästgiveri

Checka in på campingen

Vi erbjuder flexibel incheckning!

Det betyder att du kan komma när det passar dig från 13:00 och framåt. Du behöver inte passa våra bemannade tider.  Det gör också att vi minskar på onödiga köer och trängsel! 

Du har tillgång till platsen från kl 13:00 och framåt.
Du behöver inte komma in i receptionen för att checka in utan kan åka raka vägen ner till campingen. 
Efter att du bokat får du ett bekräftelsemejl från oss med platsanvisning, aktuella dörrkoder och ett jourtelefonnummer.

Utcheckning senast 12:00 på avresedagen.

OBS! Det är viktigt att du ställer dig på den plats som ni blivit tilldelad.
Platserna förbokas så även om en plats är tom när ni kommer betyder det inte att den är ledig.

Om ni vill byta plats, kontakta personal så försöker vi hjälpa till! Om du vill förlänga din vistelse, tala med personalen eller boka online. Vi kan tyvärr inte garantera att du kan behålla samma plats eftersom den redan kan vara bokad av en annan gäst. 

Under högsäsong har du tillgång till duschar och toaletter i källarplan. Vänligen lämna inte ut de koder du får av oss till andra gäster. Den som bokat och betalt får denna information av oss. Här finns duschar/toaletter och ett litet gästkök där du kan diska och hämta vatten. Under lågsäsong har du som campinggäst normalt tillgång till faciliteter inne på gästgiveriet. Vad som gäller under din vistelse framgår i mejlet från oss. 

Välkommen också till vårt kafé där vi bl a erbjuder räkmackor på hembakt dinkelbröd, goda glassar (mjukglass från GB och kulglass från Pipers i Hamburgsund) och våra populära halloumilangos. Visa upp ditt logikvitto så får du 10% rabatt när du köper fika. 

Kontakt
Om ni behöver komma i kontakt med oss, ring 0303-18900 (vi svarar så ofta vi kan och hinner).
Skulle något akut uppstå utanför våra ordinarie öppettider kan ni nå oss på jouren. 
Vi har sovande jour på nätterna så ring om ni behöver oss (vi vaknar inte av SMS). För frågor som inte är brådskande/akuta, vänligen ring i stället eller kom in nästa dag när vi är på plats igen. 

Flexibel inchecking på Kungälvs Camping