gästgiveri

NU RENOVERAR VI!
Nu händer det grejer på Fästningsholmen!  Till vår stora glädje skall skall vårt fina hus genomgå stora renoveringar i vinter!  Fastighetsägaren (Kungälvs Kommun)  skall isolera om hela huset och byta ut alla fönster mot energivänligare alternativ. Detta gör inte bara att vi blir mer miljövänliga utan även att rum och lokaler erbjuder högre komfort genom att värmen stannar kvar i huset. Parallellt med fastighetsägarens åtgärder skall vi själva börja renovera rum och faciliteter.

Med anledning av dessa omfattande renoveringar stänger vi därför vår ordinarie rumsuthyrning (huvudbyggnaden) under perioden 1 nov - slutet av maj. Vi räknar med att hålla nyinvigning under sista helgen i maj i samband med Campingdagarna 2017.

Många förbättringar på gång!
Bland annat ska konferensavdelningen få en ny utrymningsväg och när det är klart ska vi måla och uppdatera lokalen med det våra konferensgäster kan behöva. Under våren kommer vi även fräscha upp alla rummen i huvudbyggnaden (vi gör om till fler dubbelrum) och matsalen skall få nya fina gardiner mm. Receptionen skall byggas om och kaféköket skall förbättras för att vi skall kunna erbjuda lite större utbud på mat och dryck.

Om allt går vägen ska vi redan nu i vinter börja renovera duschar och toaletter på campingen och parkområdet på campingen skall uppdateras och snyggas till.   Vi kommer även att bygga fler stugor och anlägga ett  aktivitetsområde för vidareutveckling av våra företags- och gruppaktiviteter. Vårt hyr-hela-huset-koncept kommer finnas kvar i en ny uppdaterad variant för den som vill boka bröllop, släktträffar,  konferenser etc. Nytt för 2017 är t ex att konferensavdelningen alltid ingår i grundpriset. 

Företagscamping & avtalslogi

Under vintern 16/17 är campingen som förut öppen för våra avtalskunder. Campingplatser bokas till fasta priser för minst en vecka men i första hand
månadsvis. Pris från 4750 kr ex moms.

Så länge vädret tillåter hyr vi även ut våra stugor för företagsboende (veckovis).  Kontakta receptionen för mer information och priser.

OBS! All företagslogi behöver bokas i förväg och om ni inte redan är
avtalskunder gör du en ansökan här.

Kungälv - mötesplatsen för husvagnspiffare!

25-27 maj 2017 arrangerar vi Campingdagarna för första gången Arrangemanget erbjuder en helhetsupplevelse  och en mötesplats för utbyte av renoveringstips samt erfarenheter från resmål, produkter och mycket annat.

Välkommen till campingdagar som innehåller utställning, marknadsliv, workshops, föreläsningar,  underhållning och goda smakupplevelser. Vi räknar med att öppna upp bokningen under början av december och du kan då boka såväl kurser som campingplats online.

Boka upp Kristihimmelfärdshelgen 2017 i kalendern  och var med redan från början!