gästgiveri

Historisk spökweekend

Har du bott på en plats där det sägs spöka? Nu har du chansen att testa!
Första helgen i november 2019 har du under Gästgifveriets ledning möjlighet att utforska rum, lokaler och annars stängda utrymmen med professionell spökjägarutrustning. Under kvällen tar vi också hjälp av ett professionellt medium för att kontakta andra sidan.


Staden Kongelf flyttades till denna plats på Christian IV order år 1613 efter skövlingarna i Brännefejden. Tack vare "Byeboken" vet vi ganska mycket om livet i staden där ca 500 personer bodde. Men kanske finns det någon som inte fick komma till tals? Kanske finns det någon på andra sidan som har något att berätta?

Vi gör djupdykningar i den otroligt spännande lokala historien och kanske blir det just du som får uppleva kontakten med andevärlden denna afton...

I priset ingår:

  • Övernattning med frukost (incheckning från 15.00)
  • Middag på Kafé Kongelf
  • Historisk kvällsguidning med gästgifveriets ägare
  • Seans under ledning av ett professionellt medium
  • Exklusiv tillgång till gästgifveriets konferensvind och allmänna lokaler (hela natten) där ägare såväl som gäster upplevt paranormala aktiviteter (gästgiveriet stänger av alla nätverk)
  • Möjlighet att låna spökjägarutrustning (i samarbete med LaxTon Ghost Sweden)
  • Utcheckning kl 14:00 (om du vill sova ut efter att ha varit vaken hela natten)


Det finns också möjlighet att boka en privat sittning med deltagande medium.
Kostnad för detta tillkommer och bokas separat.


Träffa likasinnade människor
Älskar du spökhistorier och allt som har med det paranormala att göra? Här har du chansen att utforska Gästgifveriet tillsammans med likasinnade människor, utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.
När du deltar i aktiviteter hos Kongelfs Gästgifveri erbjuds du möjligheten att vara med i facebookgruppen #påandrasidankongelf där du håller kontakten med likasinnade och får möjlighet att boka fler aktiviteter till rabatterade priser.

Pris / Bokning
Ankomstdatum 2 november 2019

  • Del i dubbelrum 1 995 kr/person
  • Enkelrum 2095 kr/person

Du kan dela upp betalningen på tre tillfällen om 715 kr - 749 kr beroende på val av rumstyp (den höjda avgiften avser faktureringsavgifter.) Kontakta gästgifveriet för mer information om du är intresserad av att dela upp betalningen.

Boka genom att fylla i forumläret här på sidan.
Obs! Bokingen är inte definitiv förrän du fått en bekräftelse samt faktura från oss.
Om något felar, ring gästgiveriet på tfn 0303-18900 eller mejla (frontdesk@vaghals.se) så hjälper vi dig.


VIKTIG INFORMATION - Bokningsregler
Bokningen kan avbokas i sin helhet fram till och med 30 dagar före ankomst ( en avbokningsavgift om 150 kr återbetalas ej). Avbokar du senare än så debiteras du med 50% av bokningens totala värde. I händelse av att den/de rum du bokat kan säljas vidare till annan person utgår endast en ombokningsavgift om 295 kr/person.
OBS! Du får ej på egen hand överlåta bokningen till tredje part med hänsyn till eventuella bokade reservplatser.


Spökgaranti?
Nej, vi kan förstås inte garantera att varje enskild deltagare för uppleva kontakt med andevärlden. Kanske är du mer, eller mindre, övertygad när du lämnar gästgiveriet än när du kom. Du bör dock vara beredd på att du kan få kontakt med någon som hör till dig personligen och inte till huset/området. Oavsett vad som händer vågar vi utlova en minnesvärd kväll som utmanar dina sinnen såväl som det du tror på.