328117831069262
gästgiveri

Skolresa till bohuslän

Med Kungälv som utgångspunkt har skolklassen mängder av roliga och intressanta utflyktsmål "inpå knuten". På nära håll finns allt från äventyrsbangolf till storslagen natur med skog och hav som inbjuder till fina utomshusaktiviteter. En kort bussresa bort finns spännande anläggningar som t ex Aeroseum eller Molekylverkstan. Och inte att förglömma är förstås nöjesparken Liseberg. Direktbussen tar 35 min.

Det är enkelt att ta sig fram med allmänna kommunikationer och bussarna går ofta. Ni bor på Fästningsholmen med utsikt mot Europas bäst bevarade ruin, Bohus Fästning, som är väl värd ett besök. Göteborgs bakficka, Bräckboden finns en liten promenad bort. Här kan man fynda secondhandkakor för en femma och har man tur finns de berömda Baddarna till försäljning.  

Erbjudandet gäller i mån av plats från 1 jan - 15 jun samt 15 aug -30 november 2019 för barn/ungdomar upp till årskurs 9 och deras lärare/föräldrar (minst 20 personer). För er som vill äta i vår mysiga restaurang, Kafé Kongelf, erbjuder vi junkfri mat utan tillsatser eller raffinerat socker. Vi lagar i princip all mat själva från grunden och det mesta vi serverar är såväl laktos- som glutenfritt.

Priser 2019

• Logi i flerbäddsrum eller stugor
   inkl sänglinne
• Slutstäd och frukostpaket
 

Första dygnet: 

450 kr/person

Påföljande dygn:
400 kr/person

För bokning, vänligen kontakta receptionen på tfn 0303-18900 eller via mejl till frontdesk@vaghals.se.
Vi hjälper er gärna till med att boka biljetter eller med förmedla kontakt till de besöksmål ni är intresserade av.