gästgiveri

Vilken led lockar dig?

När du bor hos oss på Kongelfs Gästgifveri & Camping har du Bohusleden utanför dörren och Pilgrimsleden Göta Älv bara en bro bort. Ett perfekt utgångsläge för dig som vill upptäcka storslagen natur och ge dig ut på, inte bara en utan två, av Sveriges allra vackraste leder. Här väntar äventyr, frisk luft, avkoppling och en upplevelse utöver det vanliga!
Oavsett om du vill övernatta i eget tält lägs vägen, ta med husvagnen, eller om du vill boka in ett weekendpaket i trivsamma rum med god mat och dagsvandringar har vi prisvärda lösningar för dig. Hör av dig så hjälper vi dig att boka in en eller ett par dagar utifrån dina önskemål. 

 

Från Kongelfs Gästgifveri till Pilgrimsleden ETAPP 4: JENNYLUND - STARRKÄRR är det knappt 4 km.
Pilgrimsleden Göta älv sträcker sig från Masthuggskyrkan i Göteborg via Nylöse kyrka och Lärjeån. Vidare genom Vättlefjäll till Ale kommuns skogar och landsbygdsidyll och till Lödöse som historisk knutpunkt. Genom Lilla Edet tar man sig över den vackra älven och upp till charmiga Hjärtum. här bär vägen från Utby genom trollskogar till Trollhättan och Vänersborg där leden kopplar an till pilgrimslederna i Dalsland.


Från Kongelfs Gästgifveri till  Bohusleden ETAPP 7: FONTING -GRANDALEN är det knappt 2 km
Bohusledens sjunde etapp går i Kungälvs kommun, mellan Fontin och Grandalen. Vandringsvänliga stigar och grusvägar tar dig från Fontin i Kungälv, via både bebyggelse, ängar, fält och skog till gränsen till det vilda naturreservatet Svartedalen.
Här börjar vildmarken.