gästgiveri

<< Tillbaka

När börjar ni rekrytera inför sommaren 2019?
Svar: Vi går igenom ansökningar löpande. Vi intervjuar lämpliga kandidater omgående så tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att jobba hos oss.

Vad får jag i lön?
Svar: Vi tillämpar reglerna i HRFs hängavtal. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen men har du längre erfarenhet kan du få högre lön. Mer info hittar du här.

Vilka är arbetstiderna?
Svar: Arbetstiderna varierar, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Vissa tjänster, såsom
t ex städning utförs i första hand under dagtid eftersom det är då det fungerar att städa rent praktiskt. Skall du jobba i receptionen får du räkna med att jobba både morgonpass, dagpass och kvällspass. Vi har öppet alla dagar i veckan året runt varför alla tjänster innehåller helgarbete.

Hur många timmar kan jag jobba? 
Svar: Vi söker just nu säsongspersonal på heltid, deltidspersonal på länge sikt samt sommarjobbare som vill jobba i vårt kafé. Beroende på vem du är vad du kan/vill jobba med kan tiden variera.

Tar ni emot sommarjobbare som är under 20 år?
Svar:  För att klara receptionsarbete behöver du vara minst 20 år och ha tidigare efarenhet.
För sommarjobb i t ex kafé och städ kan du vara yngre men du vara minst 18 år för att få arbeta på ordinarie tjänster. Vi söker även yngre sommarjobbare till kaféet.

OBS! Vi eftersträvar en jämn köns- och åldersfördelning och välkomnar därför sökanden i alla åldrar.  Tveka inte att söka om du tror att du är rätt person för vår verksamhet.