gästgiveri

Öppettider


2020-11-19 VIKTIG INFORMATION

Med anledning av de nya restriktionerna anpassar vi vår verksamhet och våra öppettider ytterligare. I kaféet finner du numera en liten handelsbod där vi säljer massor av godsaker för avhämtning.  Dels sådant som vi tillagar själva (nybakt, godis, röror, soppor mm) men också finfina grejer från andra lokala leverantörer.  Vi är t ex jätteglada över att inom kort kunna erbjuda lokalproducerad kombucha från Kungälvsbaserade "Hälsobalans" och vacker keramik från AG Keramik som har tillverkning i Hålanda.  Sedan länge har vi samarbete med Åsbackens Honung som utgår från Bohus och på Tjörn. Flera lokala producenter är på gång in så håll utkik!

Du kan också beställa olika trevliga kassar i jul, såsom t ex Kongelfs Junkfria julkasse med bättre alternativ till traditionell julmat.

Vi erbjuder finfina presentkassar till dig som söker julklappar till personal eller vänner. Vad sägs t ex om en kasse med Kongelfsk äkta pepparkaka, junkfria kakdegspraliner, Kahls goda julkaffe och svensk glögg från Brunneby? Eller varför inte vår egeninlagda sill, det goda fröknäcket,  husets populära laxröra och Brunnebys fina julmust?  I år kanske det inte blir så många julbord ute på lokal men varför inte köpa med något gott hem och njuta av årets bästa högtid? Beställ en kasse hos oss, hämta i handelsboden eller på utsidan och tag med hem. Det är enkelt, hållbart, lite lyxigt och framförallt... du stöttar lokala företagare som kämpar för sin överlevnad!

OBS! Rumsuthyrningen och företagscampingen är öppet som vanligt och vi har vidtagit nödvändiga åtgärder för att du ska känna dig trygg under din vistelse hos oss.

BEMANNADE ÖPPETTIDER

21 nov - 20 dec
Handelsboden har öppet

Vardagar 15:00-18:00
Lördagar och söndagar 11-16
Övriga tider mot förbokning

Flexplatser, hyrkontor, samtalsrum, logi etc kan du boka alla dagar i veckan.

Vi jobbar utifrån Visitas riktlinjer i Safe to Visit! 
Vi är glada om du hör av dig i förväg via telefon 0303-18900 eller via mejl så att vi kan planera för ditt besök och förhindra smittspridning.  Ring eller mejla så hjälper vi dig!
 

Reception

Checka in?
Du kan checka in under våra öppettider eller på egen hand med hjälp av instruktioner som du får av receptionen före din ankomst.
I mailet hittar du även vårt journummer där du når oss kl 20-07 om det uppstår något akut.
Har du inte fått några instruktioner? Kolla gärna i skräppost-mappen - ibland hamnar våra mail där.

Vill du boka?
Du bokar alltid logi till lägsta pris här. 
Har du hittat ett lägre pris? Kontakta oss så matchar vi priset!

Gruppbokningar/avtalslogi? Skicka ett mail till frontdesk@kongelfsgastgifveri.se
Vill ni boka småskaliga möten hos oss? Boka online här.

Kontakt
Kontakta oss här om du har några frågor. 
Ni når oss även på 0303-189 00 när kaféEt är öppet.