328117831069262
gästgiveri

Vill du jobba hos oss?

Kongelfs Gästgifveri & Citycamping ligger mitt emot Bohus fästning i Kungälv, bara 20 minuter med buss från Nordstan. Vi erbjuder rum, stugor, camping, ställplats, konferenser, hyrkontor, fester, med mera. Verksamheten drivs av ett familjärt team som jobbar tätt ihop där alla ställer upp för varandra. Hos oss får du ett varierande och roligt jobb där du är en viktig del av vår verksamhet. Du bör ha ett genuint intresse för service och turism såväl som ett säljande förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, tycker om att lära dig nya saker varje dag och drivs av att se resultat.

Kafé/gästservice deltid/heltid/extrajobb
Nu söker vi fler medarbetare till Kafé Kongelf och gästservice.
Vi söker dig med en entreprenöriell personlighet och som har jobbat inom restaurangbranschen (eller inom något annat serviceyrke) och vill ta chansen att visa framfötterna och utvecklas ännu mer. Här finns stora möjligheter för personlig utveckling och vara med och driva verksamheten mot nya höjder. Du älskar att laga mat och delar vår vision om att allt vi serverar, oavsett om det är fika eller varm mat, ska vara junkfri och bra för kroppen.

Vi söker dig som är driftig och trivs med ett högt arbetstempo. Du är stresstålig och löser stundvis tuffa situationer med ett leende på läpparna. Du är social, positiv, ansvarskännande och flexibel. Du är strukturerad och ser till att saker blir gjorda. Du är kvalitetsinriktad och oavsett om du jobbar med att fixa frukost eller sälja in en junkfri konferens gör du alltid det lilla extra som förgyller såväl kunder som medarbetares dag. Eftersom du är ansiktet utåt och ofta kundens första intryck av vår verksamhet är du representativ, en värdskapare av rang och tar ditt jobb på 100% allvar. Du har hög arbetsmoral och kommer i tid till jobbet. Du förstår vad det innebär att arbeta i ett litet familjeföretag och att din närvaro är avgörande för att hela verksamhetens dagliga verksamhet skall kunna fungera.

Tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice är meriterande och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att klara jobbet måste du tala och skriva flytande svenska och engelska. Talar du dessutom tyska är det mycket meriterande eftersom vi har en hög andel tyska gäster som besöker oss!

OM TJÄNSTEN:
Du kan jobba 50 -100% beroende på vem du är och vad du har för tillvaro. Vi ser gärna att du är egen företagare och kan fakturera dina timmar/styra din arbetstid. Du behöver kunna arbeta dagtid, kvällstid och varannan (eller eventuellt var tredje helg). 

Om du inte har företag tillämpar vi riktlinjerna i HRFs hängavtal (1 april 2019-31 mars 2020) och du är försäkrad enligt gällande lagar och regler via FORA när du jobbar hos oss. Har du företag betalar vi ett konsultarvode enligt ö k med dig motsvarande en skälig lön.

KRAV:
- Du är minst 20 år (av säkerhetsskäl)
- Erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen eller nyligen avslutad utbildning inom området
- Flytande svenska och engelska (muntligt och skriftligt)
- Datavana
- Du har god fysik (huvudbyggnaden har 3 våningar och vi har ingen hiss)

MERITERANDE:
- Eget företag
- Körkort
- Kockutbildning eller liknande
- Kunskaper i tyska eller andra språk

För frågor om jobb hos oss, vänligen skicka ett mail till personal@vaghals.se

Vi söker personal med omgeånde start. Vi läser ansökningar löpande och håller intervjuer med de kandidater som vi tror är rätt pesoner för tjänsterna.
Om du blir aktuell för arbete hos oss kommer vi be dig om en kopia från belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Housekeeping extrajobb
Nu söker vi dig som vill jobba extra när vi har mycket att göra. Den huvudsakliga arbetstiden är  förlagd till dagtid och du arbetar varannan helg. Du bör också räkna med att få hoppa in på andra tider om vi har hög arbetsbelastning eller om någon i personalstyrkan blir sjuk. Du jobbar självständigt med frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag.

Vi söker dig som

 • är flexibel, gillar att jobba i högt tempo och tar ditt arbete på stort allvar.
 • är mycket noggrann och har ögon för detaljer. Du ser fläckar på väggar, gardiner som hänger på sniskan och du kommer ihåg att kolla garderober efter kvarglömda kläder. Du ser en heder i dammfria golvlister och är inte rädd för at skura toaletter eller rensa en golvbrunn.
 • är 100% arbetsför och har god fysik. Ibland är det mycket stressigt, vi har tre trappor i huset men saknar hiss. Du måste kunna klättra upp i fönster för att rätta till gardiner och krypa in under sängar för att städa. Tvättstugan ligger på källarplan och du måste orka bära tvätt upp och ner för flera trappor och du måste klara att bära ut en fylld sopsäck. Vi går ca 15-20 000 steg under en arbetsdag.
 • viss datavana  (du behöver kunna hantera vårt bokningssytem för att planera din arbetsdag)
 • har hög arbetsmoral och kommer i tid till jobbet. Du förstår vad det innebär att arbeta i ett litet familjeföretag och att din närvaro är avgörande för att hela verksamhetens dagliga verksamhet skall kunna fungera.
 • kan stryka snabbt och effektivt utan att göra avkall på kvalitet.
   

Meriterande:

 • Branscherfarenhet (gärna hotell)
 • Språkkunskaper
 • Sömnadskunskaper
 • Erfarenhet av trädgårdsskötsel
 • Körkort

ANSÖK HÄR!

 • Vänligen bifoga ditt CV i filformatet .DOC eller.PDF.
  (max 50 MB)
 • Vänligen bifoga ditt personliga brev i filformatet .DOC eller .PDF.
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)

Vanliga frågor

Möjlighet finns att jobba
såväl hel- som deltid.
För samtliga tjänster gäller följande:

 • Du talar och skriver flytande engelska och svenska. 
  Övriga språkkunskaper är meriterande.
 • Du är tillgänglig till minst 50% under veckorna 26-33
 • Du har fyllt 20 år
 • Om du blir aktuell för någon av tjänsterna kommer vi be dig om en kopia från belastningsregistret.
 • Du är flexibel, gillar att jobba i högt tempo och tar ditt arbete på stort allvar. Vi sitter inte ner på hela dagen utan är ständigt i rörelse.
 • Du är engagerad och delar våra värderingar om alla människors lika värde.

sommarjobb 14-17 år

Inför högsäsongen, vecka 26-31 söker vi driftiga ungdomar (14-17 år) som vill prova på att jobba i vår restaurang och/eller med housekeeping/camping.

I kaféet tar du hand om disk, sköter om  serveringen och håller rent och snyggt samt bistår med enklare köksarbete.

Jobbar du med housekeeping och på campingen hjälper du till med trädgårdsarbete, tömmer papperskorgar, städar på campingavdelningen  mm. 

Sök jobbet via formuläret och meddela gärna vilka veckor du är intresserad av att jobba.