gästgiveri

Kontakta oss

Nyhetsbrev

Häng med i senaste nytt, ta del av fina erbjudanden och håll kontakten!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så hör vi av oss några gånger per år.

54

Vet du vad det här är? 😍 Låt oss presentera en av säsongens smaskiga nyheter på @kafekongelf, nämligen glassdrinkar gjorda på ekologisk glass från @pipersglace_officiell. Vi har kanske det bästa jobbet idag som får testköra alla nya recept och kvalitetskontrollera så att smakerna sitter där dem ska! 😍 Vi öppnar på skärtorsdag, nu med fler platser på uteserveringarna för dig som inte vill fika inomhus i dessa tider! Under påsken gästspelar @allhyr1 på campingen med ett Coronasäkrat hoppborgsland (avstånd, inga köer, handsprit och bara ett sällskap i taget). Välkommen! #nuärdetvår #kungälv #kongelfskahuset #kongelfsgästgifveri #fikautomhus #staysafe #fika #fästningsholmen #allhyr
Kongelfs Gästgifveri & Kafé
Färjevägen 2, 442 31 Kungälv

Reception
Tfn 0303-18900

frontdesk@kongelfsgastgifveri.se

GPS
WGS84: N 57° 48.8557', E 11° 58.4489'
Decimal: 57.8143, 11.9741

Hitta hit

Om du kommer från söder
Kör på E6 norrut genom Göteborg mot Oslo. Ta av vid första avfarten till Kungälv. Det kallas Jordfallsmotet - Kungälv S. Kör rakt fram och du passerar en bensinstation på höger sida och kör över en liten bro. Strax efter bron ser du den gamla delen av staden Kungälv. Gästgiveriet är det första huset du ser på vänster sida. Det är ett stort gult hus, som ligger mittemot Bohus fästning.

Om du kommer från norr
Kör söderut E6 mot Göteborg. Sväng av vid avfarten som heter "Kungälv S" strax efter bron. Kör vänster mot Bohus. Sväng vänster i rondellen mot centrum. Du passerar en bensinstation på höger sida och kör över en liten bro.  Gästgiveriet är det första huset du ser på vänster sida. Det är ett stort gult hus, som ligger mittemot Bohus fästning.

Kollektivtrafik
Busslinjen Grön Express går från "Nordstan" och du går av vid hållplats "Eriksdal". Resan tar cirka 20 minuter. För mer information om tidtabeller och priser, besök www.vasttrafik.se eller ring vår reception, tfn 0303- 18900. Under kontorstid går bussarna fyra gånger i timman. Under kvällar och helger går den en eller två gånger i timman beroende på när du vill åka.