gästgiveri

Vill du jobba hos oss?

Team Leader
Vi söker ännu en stjärna i service till vårt team på Kongelfs Gästgifveri & Citycamping.
Vi tror att du har jobbat inom hotell- och restaurangbranschen (eller inom något annat serviceyrke) och vill ta chansen att visa framfötterna och utvecklas ännu mera. Här finns stora möjligheter för personlig utveckling och intern utbildning.

Kongelfs Gästgifveri & Citycamping ligger mitt emot Bohus fästning i Kungälv, bara 20 minuter med buss från Nordstan. Vi erbjuder rum, stugor, camping, ställplats, konferenser, hyrkontor, fester, med mera. Verksamheten drivs av ett familjärt team som jobbar tätt ihop där alla ställer upp för varandra. Hos oss arbetar alla teammedlemmar som "allt-i-allo", vilket betyder att arbetsuppgifterna varierar och kan innebära att städa campingtoaletter och rum på förmiddagen och att sälja konferens på eftermiddagen, för att baka bröd nästa dag.

Som Team Leader hos oss får du ett varierande och roligt jobb där du är en viktig del av vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för service och turism och har ett säljande förhållningssätt. Du älskar att sälja och är tävlingsinriktad. Du har god samarbets-förmåga, tycker om att lära ut och drivs av att se resultat.

Vi söker dig som är driven och trivs med ett högt arbetstempo. Du är stresstålig och löser tuffa situationer under press. Du är social, positiv, ansvarskännande och flexibel. Du är strukturerad och ser till att saker blir gjorda. Du är kvalitetsinriktad och oavsett om du jobbar med att fixa frukost eller sälja in en konferens gör du alltid det lilla extra som förgyller såväl kunder som medarbetares dag. Eftersom du är ansiktet utåt och ofta kundens första intryck av vår verksamhet är du representativ, en värdskapare av rang och tar ditt jobb på 100% allvar.

Tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice är meriterande och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att klara jobbet måste du tala och skriva flytande svenska och engelska. Talar du dessutom tyska är det mycket meriterande eftersom vi har en hög andel tyska gäster som besöker oss!

OM TJÄNSTEN:
Tjänsten är på 75-100% och sträcker sig under perioden 1 juni - 30 september. Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid och varannan helg. För rätt person finns goda chanser till förlängning och fast anställning. För dig som brinner för detta precis som oss finns det stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget. Här finns stora möjligheter för personlig utveckling och intern utbildning.

Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter som receptionist, frukostvärd och house-keeping. Utöver detta är dina uppdrag att representera företaget i sociala medier, lära upp och vara ett föredöme för ny personal samt att peppa teamet så vi når våra mål. Du fördelar arbetsuppgifterna på bästa sätt under dina arbetspass.

Vi tillämpar riktlinjerna i HRFs hängavtal (1 april 2019-31 mars 2020) och du är försäkrad enligt gällande lagar och regler via FORA när du jobbar hos oss.

KRAV:
- Du är minst 20 år
- Flytande svenska och engelska (muntligt och skriftligt)
- Du har mycket god datavana
- Du är engagerad och delar våra värderingar om alla människors lika värde
- Du har god fysik (huvudbyggnaden har 3 våningar och vi har ingen hiss)

MERITERANDE:
- Körkort
- Erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen eller andra serviceyrken
- Erfarenhet av pedagogik och ledarskap
- Intresse för sociala medier
- Kunskaper i tyska

För frågor om tjänsten, vänligen skicka ett mail till vår platschef Emilia på emilia@vaghals.se.

Sista dag för ansökan är den 30 april 2019. Vi läser ansökningarna löpande och håller intervjuer med de kandidater som är intressanta för tjänsten.

Om du blir aktuell för någon av tjänsterna kommer vi be dig om en kopia från belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Housekeeping
Nu söker vi dig som vill jobba deltid och backa upp vår husfru under sommarsäsongen (start i maj/juni 2019). Den huvudsakliga arbetstiden är  förlagd till dagtid och du arbetar varannan helg. Du bör också räkna med att få hoppa in på andra tider om vi har hög arbetsbelastning eller om någon i personalstyrkan blir sjuk. Du jobbar självständigt med frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag.

Vi söker dig som

 • är flexibel, gillar att jobba i högt tempo och tar ditt arbete på stort allvar.
 • är mycket noggrann och har ögon för detaljer. Du ser fläckar på väggar, gardiner som hänger på sniskan och du kommer ihåg att kolla garderober efter kvarglömda kläder. Du ser en heder i dammfria golvlister och är inte rädd för at skura toaletter eller rensa en golvbrunn.
 • är 100% arbetsför och har god fysik. Ibland är det mycket stressigt, vi har tre trappor i huset men saknar hiss. Du måste kunna klättra upp i fönster för att rätta till gardiner och krypa in under sängar för att städa. Tvättstugan ligger på källarplan och du måste orka bära tvätt upp och ner för flera trappor och du måste klara att bära ut en fylld sopsäck.
 • viss datavana  (du behöver kunna hantera vårt bokningssytem för att planera din arbetsdag)
 • har hög arbetsmoral och kommer i tid till jobbet. Du förstår vad det innebär att arbeta i ett litet familjeföretag och att din närvaro är avgörande för att hela verksamhetens dagliga verksamhet skall kunna fungera.
 • kan stryka snabbt och effektivt utan att göra avkall på kvalitet.
   

Meriterande:

 • Branscherfarenhet (gärna hotell)
 • Språkkunskaper
 • Sömnadskunskaper
 • Erfarenhet av trädgårdsskötsel
 • Körkort
För frågor om tjänsten, vänligen skicka ett mail till vår platschef Emilia på emilia@vaghals.se.

ANSÖK HÄR!


 • Vänligen bifoga ditt CV i filformatet .DOC eller.PDF.
  (max 50 MB)
 • Vänligen bifoga ditt personliga brev i filformatet .DOC eller .PDF.
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)

Vanliga frågor

Möjlighet finns att jobba
såväl hel- som deltid.
För samtliga tjänster gäller följande:

 • Du talar och skriver flytande engelska och svenska. 
  Övriga språkkunskaper är meriterande.
 • Du är tillgänglig till minst 50% under veckorna 26-33
 • Du har fyllt 20 år
 • Om du blir aktuell för någon av tjänsterna kommer vi be dig om en kopia från belastningsregistret.
 • Du är flexibel, gillar att jobba i högt tempo och tar ditt arbete på stort allvar. Vi sitter inte ner på hela dagen utan är ständigt i rörelse.
 • Du är engagerad och delar våra värderingar om alla människors lika värde.

sommarjobb 14-17 år

Inför högsäsongen, vecka 26-31 söker vi driftiga ungdomar (14-17 år) som vill prova på att jobba i vår restaurang och/eller med housekeeping/camping.

I kaféet tar du hand om disk, sköter om  serveringen och håller rent och snyggt samt bistår med enklare köksarbete.

Jobbar du med housekeeping och på campingen hjälper du till med trädgårdsarbete, tömmer papperskorgar, städar på campingavdelningen  mm. 

Sök jobbet via formuläret och meddela gärna vilka veckor du är intresserad av att jobba.