gästgiveri

UPPLEV ANDEVÄRLDEN

Brukar du sitta som fastklistrad framför TV:n varje gång En natt på slottet eller Det okända visas? Har du önskat att du själv skulle få vara med om en sådan upplevelse?

Nu har du chansen!
Välkommen att tillbringa en spännande helg på Kongelfs Gästgifveri! Under ledning av våra professionella medium Johanna och Palli från Silverek får du prova på att känna in husets energiminnen, ta kontakt med andevärlden och delta i praktiska övningar såväl som en storseans.

Här erbjuds du en unik chans att upptäcka dina egna förmågor i en historisk miljö där husets energier är både spännande och högst påtagliga. Kom direkt på lördag morgon eller passa på att stanna en natt extra och checka in redan på fredag kväll.

PROGRAM
10:00 Lördagens program är fullspäckat och första passet börjar med en två timmar lång workshop i att öva upp dina förmågor. Här får du lära dig känna av olika typer av energier.
Du kan också få en beskrivning av dina energier som du sänder ut under tiden du jobbar. 

I det dagliga livet såväl som i människors spirituella utveckling sker händelser som är förutbestämda. Deltagarna får under passet lära sig flera olika övningar för att få upp energinivån i rummet och för att öppna upp varje person.

12:00 Lunch på Kafé Kongelf (gästgiveriets restaurang)

13:00 Under nästa tvåtimmarspass jobbar vi med mer praktiska övningar och bjuder in andevärlden att delta. Du får uppleva hur energier förändras - kallt, varmt hett, vibrerande. Känn att du kan! Du är unik med dina förmågor, hör, se och känn! Du och de andra deltagarna får prova på att läsa varandra. 
 
15:00 Mellan kl 15-19 kan den som vill ta ett aurafoton inkl. förklaring samt boka en enskild guidning (ställ frågor få svar) och / eller enskild healing. Denna programpunkt är frivillig och bokas separat mot tillägg. Om du inte vill boka in detta finns tid för återhämtning eller kanske en härlig promenad i de vackra omgivningarna runt Bohus Fästning.

OBS! Sittning/aurafotografering kan endast bokas i samband med att du bokar weekend. Vi har ej möjlighet att ta emot andra gäster just denna helg.

19:00 Middag i matsalen. Kafé Kongelf serverar en välsmakande härproducerad buffé (fri från tillsatser, halvfabrikat eller raffinerat socker). Ät god mat och umgås med de andra deltagarna under trevliga former.

21:00 Välkommen att följa med Johanna och Palli runt om i huset. Upptäck vad som finns här och vilka som är närvarande. Det sägs att hela Fästningsholmen är något av en portal för andevärlden och huset är stundvis en mycket aktiv plats. Vilka finns närvarande? Har de något att förmedla? Kvällen avrundas med en storseans för alla som vill delta.

I priset ingår:

  • Logi med frukost lör-sön (enkel, dubbel eller flerbäddsrum).
  • Heldagsaktiviteter med Johanna & Palli i enlighet med programmet.  
  • Lunch, middag och exklusiv tillgång till gästgiveriets lokaler.
  • Frukt och vatten finns tillgängligt i konferenslokalen under dagen.


Tillval för den som så önskar:

  • Ankomst fredag kväll (logi med frukost) 435 kr/person.
  • Aurafotografering 400 kr
  • Enskild guidning och/eller healing 350 kr
  • Workshop i drömtydning (sön 4 mars kl 15-18).
    325 kr/person inkl fika.

OBS! För bästa möjliga upplevelse är antalet platser är begränsat till max 30 personer.

Konferenslokalen är belägen två trappor upp, det finns tyvärr ingen hiss. Har du problem med trappor, hör av dig så pratar vi mer om hur vi kan lösa deltagande rent praktiskt.  

Garantier?
Nej, vi kan förstås inte garantera att varje enskild deltagare får uppleva kontakt med andevärlden. Kanske är du mer, eller mindre, övertygad när du lämnar gästgiveriet än när du kom. Du bör dock vara beredd på att du kan få kontakt med någon som hör till dig personligen och inte till huset/området. Oavsett vad som händer vågar vi utlova en minnesvärd helg som utmanar dina sinnen såväl som det du tror på.

Boka ditt deltagande här:
https://simplesignup.se/event/127313-natt-paa-gaestgiveriet-silverek

H I S T O R I A

Kongelfs Gästgiveri är beläget på Fästningsholmen i Kungälv, 15 min norr om Göteborg. Huset, som uppfördes 1881 för att inrymma stadens första folkskola, är beläget precis vid foten av den mytomspunna borgen Bohus Fästning (påbörjad 1308). Detta är en spännande plats med spår av en rafflande historia med politiska maktspel, kungligheter och ständigt flyttade landgränser. Staden Kongelf flyttades till denna plats på Christian IV order år 1613 efter skövlingarna i Brännefejden. Tack vare "Byeboken" vet vi ganska mycket om livet i staden där ca 500 personer bodde. Men kanske finns det någon som inte fick komma till tals? Kanske finns det någon på andra sidan som har något att berätta? Kanske blir det du som får uppleva kontakten med andevärlden denna afton...

http://silverek.se/
http://silverek.se/

Läs mer om Johanna och Palli på www.silverek.se.