gästgiveri

Höstlov i kungälv/göteborg?

Välkommen till mysiga kakstaden Kungälv!
Bara 15 min norr om Göteborgs C och bara 500 meter från Göteborgsgränsen ligger Kongelfs Gästgifveri på anrika Fästningsholmen.

Här bor ni i mysiga rum, granne med Europas bäst bevarade ruin. Under hela vecka 44 pågår Nordiska Väsen med aktiviteter och spännande äventyr för hela familjen Efter en härlig dag på fästningen är ni välkomna ner till gästgiveriet för att äta en välsmakande junkfri familjebuffé med smak av höstens läckerheter (serveras kl 12-18).

I närområdet finns mycket att upptäcka. En kort promenad bort hittar ni Göteborgs Kex bakficka, Bräckboden. Butiken är liten och oansenlig men det går att göra stora fynd för alla som älskar billiga kakor.  Här kan man fynda secondhandkakor för en femma och har man tur finns de berömda Baddarna till försäljning.  Kungälvs centrum erbjuder småstadsshopping, mysiga fik och härliga promenadvägar. Ta en tur på Kärlekstigen och besök utkiksplatsen i Fontinskogen. Bara 500 meter från gästgiveriet går direktbussen till Göteborg och för den som vill besöka Halloween på Liseberg eller varför inte Universum tar resan ca en halvtimma och du stiger av utanför nöjesparken.

Det är enkelt att ta sig fram med allmänna kommunikationer och bussarna går ofta.
Kommer ni med bil har ni tillgång till gratis parkering intill huset.

Erbjudandet gäller i mån av plats från 27 oktober - 4 november 2018 för. Till barn räknas den som är mellan 4 och 14 år. Barn under 3 år bor gratis. Från 15 år räknas som vuxen.

HÖSTLOVSPAKETET

Logi i flerbäddsrum
Frukostbuffé
Entré till Nordiska Väsen
på Bohus Fäsnting
Junkfri familjebuffé
 

PRIS

645 kr/vuxen
345 kr/barn


Prisexempel
2 vuxna + 2 barn = 1 980 kr
Vi har rum för upp till 8 personer.

PÅFÖLJANDE DYGN
(Logi med frukost )

Vuxna 350 kr/dygn
Barn 150 kr/ dygn

OBS! Priset förutsätter att ni bor
kvar i samma rum samt att antalet gäster är detsamma. Frukost och slutstädning ingår.

Boka via telefon 0303-18900 eller skicka ett mejl till frontdesk@vaghals.se.