328117831069262
gästgiveri

Kontakta oss

Nyhetsbrev

Häng med i senaste nytt, ta del av fina erbjudanden och håll kontakten!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så hör vi av oss några gånger per år.

Ja, tack! Jag vill ha nyheter och erbjudanden!

* indicates required

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Kongelfs Gästgifveri & Kafé
Färjevägen 2, 442 31 Kungälv

Reception

frontdesk@kongelfsgastgifveri.se
Tfn 0303-18900

GPS
WGS84: N 57° 48.8557', E 11° 58.4489'
Decimal: 57.8143, 11.9741

Hitta hit

Om du kommer från söder
Kör på E6 norrut genom Göteborg mot Oslo. Ta av vid första avfarten till Kungälv. Det kallas Jordfallsmotet - Kungälv S. Kör rakt fram och du passerar en bensinstation på höger sida och kör över en liten bro. Strax efter bron ser du den gamla delen av staden Kungälv. Gästgiveriet är det första huset du ser på vänster sida. Det är ett stort gult hus, som ligger mittemot Bohus fästning.

Om du kommer från norr
Kör söderut E6 mot Göteborg. Sväng av vid avfarten som heter "Kungälv S" strax efter bron. Kör vänster mot Bohus. Sväng vänster i rondellen mot centrum. Du passerar en bensinstation på höger sida och kör över en liten bro.  Gästgiveriet är det första huset du ser på vänster sida. Det är ett stort gult hus, som ligger mittemot Bohus fästning.

Kollektivtrafik
Busslinjen X4 går t ex från "Nordstan" och du går av vid hållplats "Eriksdal". Resan tar cirka en halvtimma. För mer information om tidtabeller och priser, besök www.vasttrafik.se. Under kontorstid går bussarna ca var tionde minut. Under kvällar och helger går den en eller två gånger i timman beroende på när du vill åka.