328117831069262
gästgiveri

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svar på din fråga är du varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon på 0303-18900 eller mejl.

Vilka avbokningsregler gäller?

SVAR: För enskilda bokningar (1-9 personer) gäller att du skall avboka senast dagen före ankomst kl 12.00. Avbokar du senare än så får du betala bokningens första dygn. Samma regel gäller om du bokat för flera nätter och vill avboka den sista. Notera att det är andra bokningsregler som gäller om du bokar enskilda rum eller hel grupp. Bokningsregler medföljer bekräftelsen du får från oss. 
 

Jag ska jobba i Kungälv under några månader och behöver någonstans att bo. Kan jag övernatta hos er?

 SVAR: Ja, om din arbetsgivare är/blir avtalskund hos oss och företaget lägger minst 20 nätter per säsong hos oss. Vi erbjuder månadspris på campingplats och kan erbjuda avtalslogi på gästgiveriet. Formulär för ansökan och mer information om avtalslogi finns här.


Kan privatpersoner boka logi på längre sikt?
SVAR:  Nej, vi bokar max tre dagar - en vecka åt gången (beroende på logiform).

Jag är bostadlös. Förmedlar ni lägenheter/privat boende?
SVAR: Nej tyvärr, vi har varken information eller tid/möjlighet att hjälpa till med detta. Vårt bästa tips är att du letar boende på sajter som t ex Blocket, Kungälvs-Bostäder och Förbo
 

Jag undrar om en person bor hos er. Kan jag ringa receptionen och fråga efter honom/henne?
SVAR: Nej! Vi lämnar aldrig ut information om vilka gäster som är inbokade hos oss. Om personen vill att du skall kunna nå honom/henne är det upp till vederbörande att själv göra sig kontaktbar. Enda undantaget är om polisen ringer och frågar.

Jag skall checka in på egen hand men saknar dörrkoden/hittar inte nyckeln. Hur får jag tag på er? 
SVAR: I e-postbekräftelsen som du fått finns instruktioner för incheckning samt ett journummer du kan ringa till.  Vi svarar på akuta frågor dygnet runt. För frågor av mer allmän karaktär, vänligen ring oss under ordinarie telefontid. Om någon annan har bokat åt dig har den personen fått bekräftelsen med dessa uppgifter. Vänligen kontakta i första hand personen som hjälpt dig att boka.  

Hyr ni ut säsongsplatser på campingen?
SVAR: Nej, vi har tyvärr inte tillräckligt många platser på campingen för att hyra ut dessa säsongsvis. Kungälvs Citycamping erbjuder i första hand kortare vistelser för dig som besöker området ett par dagar som turist eller affärsresenär. På webben kan du som mest boka 3 nätter i följd. Vi hyr ut campingplatser till företag/avtalskunder (ej privatpersoner) månadsvis. Kontakta receptionen för mer information.

Får man ta med sig hund/husdjur?
SVAR: Vi tillåter hundar i en av våra fyra stugor på campingen och i två utav rummen. Glöm inte att meddela att du har hund med dig! Vi tar tyvärr inte emot katter p.g.a. allergi och säger vänligt men bestämt nej till gäster som önskar ta med sig ormar, insekter eller gnagare.